Actualment esteu veient Oest de Canadà, juliol 2015 – Dia 17: El dia de les balenes geperudes.

L’últim dia a l’Illa de Vancouver comença de la millor manera possible. Just abans d’arribar a Telegraph Cove, on sortirem amb vaixell a veure cetacis, veiem un ós negre. L’animal està menjant herba i fruits del bosc ben a prop de la carretera i no ens fa ni cas. Podem fotografiar-lo una bona estona. I observar-lo amb molts detalls. Sobretot quan l’ós es dirigeix al riu i des de dalt del pont, on ens sentim més segurs, el podem contemplar tranquil·lament.

No esperàvem veure un ós tant a prop de Telegraph Cove.
No esperàvem veure un ós tant a prop de Telegraph Cove.
Increïble!
Preciós!

Black Bear 3

Fins aviat!
Fins aviat!

Després d’una bona estona amb l’ós, possiblement  l’últim que veurem durant el viatge, ja anem al port de Telegraph Cove. A les nou en punt, sortim amb un vaixell de la companyia Stubbs Island Whale Watching a veure els cetacis del Johnston Strait. En principi, es tracta d’un dels millors llocs del món per veure-hi orques. I nosaltres tenim moltes ganes de poder-les veure i fotografiar. En altres ocasions, es veuen les juganeres balenes geperudes. Al pujar al vaixell no sabem quins animals veurem. És el que té anar a veure animals en llibertat. Mai sabem el què ens trobarem…

L’excursió dura poc més de tres hores, i veiem un gran nombre de balenes geperudes. És un festival!  N’albirem unes  cinc o sis diferents. I totes ens ensenyen la seva majestuosa cua! La gran quantitat d’aliment que hi ha a les aigües de l’estret és el motiu pel qual podem trobar tantes balenes en tants pocs quilòmetres.

Quan comencem l'excursió hi ha molta boira...
Quan comencem l’excursió hi ha molta boira…
Però ràpidament desapareix. I apareixen les balenes geperudes!
Però ràpidament desapareix. I apareixen les balenes geperudes!

Whale Whatching Telegraph Cove

Els ocells indiquen les zones on hi ha més aliments i, conseqüentment, balenes.
Els ocells indiquen les zones on hi ha més aliments i, conseqüentment, balenes.

Al llarg del tour, també veiem foques, dos cérvols petits i varis pigargs americans. Però les orques no apareixen per enlloc. És una mica decepcionant està a una zona amb una concentració tant elevada d’aquests animals i no veure’n ni un durant l’excursió. Què hi farem. Som conscients que anar a veure animals lliures té aquests riscos, però això ho fa tot molt més emocionant. Igualment, estem contents per haver vist tantes humpback whales. Com ens agrada el whale watching!

També veiem pigargs americans,...
També veiem pigargs americans,…
Uns petits cèrvols.
…uns petits cèrvols,…
... i lleons marins.
… i foques.

Un cop acabada la sortida, aprofitem per menjar a Telegraph Cove els entrepans que hem preparat al matí. Amb les precioses vistes del mar, ens acomiadem d’aquest poblet de pescadors tant encantador.

Telegraph Cove

Dinem assentats al banc, gaudint de les vistes del Pacífic.
Dinem assentats al banc, gaudint de les vistes del Pacífic.

Després ja toca agafar el cotxe i fer una tirada llarga (unes quatre hores) fins a Nanaimo. Allà agafem el ferry cap a la Horshoe Bay Terminal, a Vancouver.

Durant el trajecte amb vaixell fa un temps ideal. Molt millor que el que vam tenir durant l’anada a l’illa. Podem sortir a la coberta i gaudir d’una preciosa posta de sol. La silueta de Vancouver, il·luminada per les últimes llums del dia, és preciosa.

Veiem la silueta de Vancouver amb una llum preciosa.
Veiem la silueta de Vancouver amb una llum preciosa.
Quins colors!
Quins colors!

Vancouver 2

Quan arribem al port, anem directament a dormir. Tornem a anar al Grouse Inn, on ja vam allotjar-nos fa sis dies. És un hotel senzill situat a les afores de la ciutat, però molt econòmic. Demà agafem l’avió de tornada, però per sort marxem al vespre. Podrem aprofitar el dia per conèixer Vancouver, una de les ciutat més boniques de Canadà.

Organitza el teu viatge a les Muntanyes Rocalloses i l’illa de Vancouver

✈️ Les millors ofertes de vols a Calgary aquí

✈️ Les millors ofertes de vols a l’illa de Vancouver aquí

🏨 Els millors preus d’allotjaments a Canadà aquí

🚗 Les millors ofertes per llogar un cotxe a Canadá aquí

🚑 Contracte la teva assegurança de viatge amb un 5 % de descompte aquí

💳 La millor targeta per pagar i treure diners a l’estranger sense comissions aquí

💵 La millor manera de fer transferències a l’estranger aquí

Deixa un comentari

Responsable de les dades: Arnau Duran Gonzàlez. Finalitat de les dades: respondre al teu comentari. Legitimació: el teu consentiment exprés. Destinataris: el servidor on està allotjada la pàgina web (raiolanetworks.es). Drets: en qualsevol moment limitar, recuperar i esborrar informació, així com accedir a totes les teves dades de les que disposem.