Actualment esteu veient Oest de Canadà, juliol 2015 – Dia 4: El famós Lake Louise
Les vistes del Lake Louise valen molt la pena. Quin color!

Comencem el dia com vam acabar-lo ahir: visitant el Lake Louise. Ahir vam fer una visita curta, per tenir-ne una primera impressió, però avui és el dia de dedicar-li el temps que es mereix. A més, fa sol! Així que el dia promet…

Només arribar, quedem sorpresos amb els reflexos de les muntanyes. Amb la llum del matí el llac no té el color blau típic, però en canvi reflexa les muntanyes com si fos un mirall. Impressionant!

Al matí, amb la llum del sol, el Lake Louise ofereix uns reflexes impressionants.
Al matí, amb la llum del sol, el Lake Louise ofereix uns reflexes impressionants.

Després del llarg reportatge, ens cordem les botes i comencem a caminar. Tenim previst fer una excursió circular d’uns setze quilòmetres sortint des del Lake Louise: volem anar fins a The Plain of Six Glacier, després desviar-nos fins al Lake Agnes i des d’allà tornar al Lake Louise.

Els primers dos quilòmetres del camí voregen el llac i després el camí va guanyant alçada. Cada cop les vistes són millors. A una banda veiem el Lake Louise il·luminat pel sol, juntament amb el famós Fairmont Chateau. I si girem el cap, cada cop tenim millor perspectiva del Victoria Glacier i les altres muntanyes. Espectacular!

A mesura que caminem veiem el llac des d'altres punts de vista menys coneguts.
A mesura que caminem veiem el llac des d’altres punts de vista menys coneguts.

 

Al llarg del camí tenim unes vistes increïbles del Victoria Glacier i les muntanyes.
Al llarg del camí tenim unes vistes increïbles del Victoria Glacier i les muntanyes.

Plain of Six Glaciers Hike

Les vistes del Lake Louise valen molt la pena. Quin color!
Les vistes del Lake Louise valen molt la pena. Quin color!

Després d’uns cinc quilòmetres, on tot està perfectament senyalitzat, arribem a la rústica Tea House. No podem evitar entrar-hi i demanar alguna cosa. Prenem un té i el pastís de xocolata, que segons diu a la carta és el preferit dels locals. Tot està boníssim, però el que realment ens encanta és l’entorn on ens ho mengem. Envoltats de muntanyes i cinc glaciars.

La famosa Tea House és un lloc perfecte per parar a descansar i beure un té.
La famosa Tea House és un lloc perfecte per parar a descansar i beure un té.

 

El pastís està boníssim!
El pastís està boníssim!

Amb la panxa plena, anem fins a l’Abbot Pass Viewpoint, que són 1,5 quilòmetres des de la Tea House. Des d’allà, la panoràmica del Mount Lefroy, el Mount Victoria i el Victoria Glacier és perfecte. Així que val molt la pena fer el camí fins al final.

Des del l’Abbot Pass Viewpoint es tenen una de les millors vistes
Des del l’Abbot Pass Viewpoint es tenen una de les millors vistes

IMG_5574 copia IMG_5614 copia

Aleshores ja iniciem el trajecte de tornada. Però enlloc de desfer el camí per on hem vingut, preferim agafar el trencall cap al Lake Agnes, per així fer un recorregut circular i poder veure encara més coses. Així doncs, anem tota l’estona seguint els cartells que indiquen el Lake Agnes. El camí guanya alçada ràpidament i arribem fins al Big Beehive, des d’on podem veure tot el Lake Agnes i la seva Tea House.

Des del nou camí que agafem, cap al Lake Agnes, continuem veient les muntanyes.
Des del nou camí que agafem, cap al Lake Agnes, continuem veient les muntanyes.

 

El Lake Agnes
El Lake Agnes

 

El Lake Agnes vist des de la Tea House
El Lake Agnes vist des de la Tea House

Des d’allà, el camí baixa de nou i voreja el llac fins que arriba a la Tea House. Acabem la caminada agafant el camí que torna al Lake Louise, d’uns tres quilòmetres i mig, i que passa pel Mirror Lake.

Mirror Lake
Mirror Lake

 

Al arribar l'aigua del Lake Louise és molt més turquesa.
Quan arribem, l’aigua del Lake Louise és molt més turquesa.

 

La ruta que fem, marcada amb groc, és perfecte per descobrir tot l'entorn del Lake Louise.
La ruta que fem, marcada amb groc, és perfecte per descobrir l’entorn del Lake Louise.

El dia ja hauria estat ben complert amb aquesta fantàstica caminada, però quan estem de vacances ens agrada aprofitar al màxim el dia. I decidim que la millor opció per rematar el dia és pujar a la Lake Louise Gondola. Aquest telecadira és un dels més populars de la zona, ja que a part de les fabuloses vistes que es tenen del llac i les muntanyes des de dalt, és un dels millors punts d’Alberta per poder veure óssos grizzly. No se’n poden veure en tots moments, però cada dia solen fer acte de presència. I nosaltres tenim la sort de coincidir amb ells! Mentre pugem, la gent que baixa ens avisa: “There is a grizzly bear in the post sixteen”, ens diuen amablement els altres turistes. Efectivament, a l’alçada del pal setze veiem un ós grizzly enorme. Les seves dimensions no tenen res a veure amb la dels óssos que hem vist fins ara. Mentre que els óssos negres poden pesar uns 250 kg, els óssos grizzly en poden pesar 360.

💡 Targetes per viatjar sense comissions

Per no pagar comissions i tenir sempre el millor tipus de canvi, et recomano utilitzar la targeta Revolut i la targeta N26. Són les que jo faig servir quan viatjo. Segur que et permetran estalviar durant el teu viatge al Canadà. El procés d’alta és online, ràpid i gratuït.

Si vols saber tots els detalls, et recomano llegir el post sobre les millors targetes per viatjar.

 

Durant el trajecte amb el telecabina, a part de poder veure óssos, es veuen uns grans paisatges.
Durant el trajecte amb el telecabina, a part de poder veure óssos, es veuen uns grans paisatges.

 

Pujant amb telefèric veiem el primer ós grizzly!
Pujant amb telefèric veiem el primer ós grizzly!

Un cop a dalt, veiem les aigües turqueses del Lake Louise i totes les muntanyes del seu entorn. És un entorn meravellós. A més, avui estem de sort i mentre som a dalt l’ós es desplaça cap a la zona on som i encara podem veure’l de més a prop, sense haver d’agafar el telecadira. Fantàstic!

Grizzly bear Vistes Lake Louise Vistes Lake Louise

Al arribar a baix, ens trobem de nou amb els simpàtics esquirols.
Al arribar a baix, ens trobem de nou amb els simpàtics esquirols.

Acabem el dia conduint fins al petit poble de Field, on gairebé totes les cases tenen un espai per llogar-lo als turistes. Nosaltres dormim a The Old Doctor House. Ens esperem uns dies magnífics pel Yoho National Park…

Acabem el dia veient un ós negre marró quan anem cap a Field. El veiem al costat de la carretera, a les proximitats dels Kicking Horse Pass.
Acabem el dia veient un ós negre marró quan anem cap a Field. El veiem al costat de la carretera, a les proximitats dels Kicking Horse Pass.

 

Organitza el teu viatge a les Muntanyes Rocalloses i l’illa de Vancouver

✈️ Les millors ofertes de vols a Calgary aquí

✈️ Les millors ofertes de vols a l’illa de Vancouver aquí

🏨 Els millors preus d’allotjaments a Canadà aquí

🚗 Les millors ofertes per llogar un cotxe a Canadá aquí

🚑 Contracte la teva assegurança de viatge amb un 5 % de descompte aquí

💳 La millor targeta per pagar i treure diners a l’estranger sense comissions aquí

💵 La millor manera de fer transferències a l’estranger aquí

Comentaris

 1. Quim

  Quina combinació de natura mineral i animal!! Només falten el vegetal i els fongs

  1. Exacte! Canadà és naturalesa en estat pur. De vegetals també n’hem vist molts. A part dels boscos, als prats alpins hem trobat flors ben florides. Ara és l’època perfecte! I de fongs també n’hi ha forces gràcies a la gran humitat d’aquesta època.

 2. nivardga

  Genial! Com sempre un reportatge espectacular!

  1. Moltes gràcies pel comentari! 🙂
   Esperem poder seguir-ho fent molt temps. Fer cròniques dels viatges ens fa gaudir-los durant més temps. I això ens encanta!
   Una abraçada!

Deixa un comentari

Responsable de les dades: Arnau Duran Gonzàlez. Finalitat de les dades: respondre al teu comentari. Legitimació: el teu consentiment exprés. Destinataris: el servidor on està allotjada la pàgina web (raiolanetworks.es). Drets: en qualsevol moment limitar, recuperar i esborrar informació, així com accedir a totes les teves dades de les que disposem.