Actualment esteu veient Oest de Canadà, juliol 2015 – Dia 12: Arribem a l’Illa de Vancouver!
Passejar pel Wild Pacific Trail és molt recomenable.

Avui comencem la tercera part del viatge: l’Illa de Vancouver. Després de dies de molta muntanya, passarem sis dies ben a prop del mar. Sobretot amb l’objectiu de veure molta fauna: balenes, dofins, óssos, foques i molt més!

La millor manera per anar fins l’illa és amb ferry. La companyia BC Ferries opera entre l’Illa de Vancouver i la costa. Els dos ports principals de l’illa són el de Nanaimo i el de Swartz Bay (molt proper a Victoria, la capital). A nosaltres ens convé molt més anar a Nanaimo, ja que no visitarem Victoria. I així estalviem quilòmetres amb cotxe. Concretament fem el trajecte des de Horshoe Bay, a quinze minuts de Vancouver, fins a Nanaimo. Quan sortim, a les 8:30, fa molt mal dia. Hi ha molta boira, de manera que no podem gaudir massa de les vistes durant el trajecte. Per això, ens quedem a dins de l’enorme vaixell, on fins i tot hi ha wifi.

Durant el trajecte amb ferry, el cel està molt tapat.
Durant el trajecte amb ferry, el cel està molt tapat.

Una hora i quaranta minuts més tard, ja som a Nanaimo. Fem unes quantes voltes per trobar un supermercat gran i comprar pels pròxims dies, aprofitant que és una mica més barat. Aleshores, ja posem direcció cap al Pacific Rim National Park, al sud-oest de l’illa.

La carretera passa pel costat de llacs ben bonics.
La carretera passa pel costat de llacs ben bonics.

A mig camí, fem una parada al Cathedral Grove, al McMillan Provincial Park. És el lloc ideal per passejar entre els gegantins avets de Douglas. Alguns tenen més de 800 anys i arriben als 75 metres d’alçada! L’entorn és impressionant. Recorrem tranquil·lament el Big Tree Trail, sentint-nos diminuts entre els enormes avets. A mig camí, trobem l’arbre més gran del bosc. El seu tronc fa 9 metres de diàmetre!

Caminar per Cathedral Grove és fascinant. Sembla un bosc encantat!
Caminar per Cathedral Grove és fascinant. Sembla un bosc encantat!
Els avets Douglas són altíssims!
Els avets Douglas són altíssims!
Quants detalls!
Quants detalls!
Al bosc hi ha exemplars de Bigleaf Maple. D'aquest arbre, com el seu nom ja indica, s'obté el maple. Als canadencs els hi encanta!
Al bosc hi ha exemplars de Bigleaf Maple. D’aquest arbre, com el seu nom ja indica, s’obté el maple. Als canadencs els hi encanta!

Després d’aquest agradable passeig, conduïm unes dues hores i, finalment, arribem al Pacific Rim National Park. Aquest parc està separat en tres parts: la zona de la Long Beach, situada entre Ucluelet i Tofino; les Broken Group Islands, on només si pot accedir amb vaixell; i el West Coast Trail, un camí de 75 km. Nosaltres tenim previst visitar la zona de la Long Beach, on hi ha molts caminets per recórrer. Però ho deixarem per demà…

Preferim passar la tarda a Ucluelet. Hem llegit que des del port es poden veure les famoses Bald Eagles. I tenim moltes ganes de fotografiar-les! Incialment, no en veiem ni una. Però després d’uns minuts, unes cinc o sis àguiles es posen a volar, i passen ben a prop de nosaltres. Brutal!

El port de Ucluelet és ben senzill.
El port de Ucluelet és ben senzill.
Per fi podem veure les famoses Balg Eagles!
Per fi podem veure les famoses Bald Eagles!

Balg Eagle 2

Continuem explorant la zona propera a Ucluelet i anem a a la Brown Beach. Des del pàrquing de la platja, surt un dels camins del Wild Pacific Trail. Es tracta d’un” camí de ronda” molt pla, des del que tenim unes grans vistes de la costa. De fet, al llarg del camí hi ha un mirador cada cent metres.  Caminem uns 4 km fins als Rocky Bluffs, una zona molt escarpada,  i després desfem el camí.

Passejar pel Wild Pacific Trail és molt recomenable.
Passejar pel Wild Pacific Trail és molt recomenable.

Wild Pacific Trail

Wild Pacific Trail

A mitja tarda, ja anem cap la caseta on ens allotjarem durant dos dies: la Beachwood Tofino. Mirant les fotos, la casa ens havia agradat molt. Però un cop hi som, encara la veiem més xula! A més, està a cinquanta metres de la platja!

La Beachwood Tofino és la caseta ideal.
La Beachwood Tofino és la caseta ideal.

Acabem el dia contemplant la posta de sol des de la Chesterman Beach, la preciosa platja que tenim davant de casa. Què més podem demanar?

Passejar per la platja, mentre el sol s'amaga, és un final perfecte pel dia.
Passejar per la platja, mentre el sol s’amaga, és un final perfecte pel dia.

Chesterman Beach

La lluna també fa acte de presència.
La lluna també fa acte de presència.
Fins demà!
Fins demà!

 

Organitza el teu viatge a les Muntanyes Rocalloses i l’illa de Vancouver

✈️ Les millors ofertes de vols a Calgary aquí

✈️ Les millors ofertes de vols a l’illa de Vancouver aquí

🏨 Els millors preus d’allotjaments a Canadà aquí

🚗 Les millors ofertes per llogar un cotxe a Canadá aquí

🚑 Contracte la teva assegurança de viatge amb un 5 % de descompte aquí

💳 La millor targeta per pagar i treure diners a l’estranger sense comissions aquí

💵 La millor manera de fer transferències a l’estranger aquí

 

Comentaris

  1. Noemi

    M’ha encantat la perspectiva de la foto dels avets de cathedral grove! Es pot notar l’immensitat que tenien

    1. Viatjar és Descobrir

      Moltes gràcies! En boscos com els de Cathedral Grove, sovint és difícil poder plasmar la grandària i bellesa dels arbres. M’alegra haver-ho aconseguit una mica.

Deixa un comentari

Responsable de les dades: Arnau Duran Gonzàlez. Finalitat de les dades: respondre al teu comentari. Legitimació: el teu consentiment exprés. Destinataris: el servidor on està allotjada la pàgina web (raiolanetworks.es). Drets: en qualsevol moment limitar, recuperar i esborrar informació, així com accedir a totes les teves dades de les que disposem.