M’agrada que estiguis revisant la Política de Privacitat d’aquesta pàgina web. Això significa que ets un usuari conscient de la importància de la seva informació personal. I això està molt bé!

La teva privacitat és important. Per això mitjançant aquesta pàgina volem exposar-te quin tipus d’informació dels nostres usuaris es recopila i quin ús se’n dóna. Per això, abans de facilitar les teves dades mitjanant alguns dels formularis de la pàgina t’animen a que revistes la política de privacitat de https://www.viatjaresdescobrir.cat.

A aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantitzats. No sol·licitem informació personal, a no ser que aquesta sigui imprescindible per prestar-te algun servei requerit (per exemple si vols rebre la newslatter setmanal). En qualsevol cas, no compartirem informació personal dels usuaris amb ningú si no en tenim el consentiment, excepte per complir amb la legislació actual. Tampoc s’utilitzarà la informació personal per a finalitat diferents a les exposades al llarg de la política de privacitat.

Igualment, la Política de Privacitat podria variar en funció de les exigències legislatives o d’autoregulació. Per això es recomana visitar-la periòdicament.

Molt important:

 • Els majors de tretze anys podran subscriure’s a la pàgina web sense el consentiment dels seus pares o tutors.
 • En el cas dels menors de tretze anys, necessitaran el consentiment dels seus pares o tutors.
 • En cap cas es recopilaran del menor d’edat dades relatives a la seva situació professional, econòmica o respecte la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.
 • Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquesta pàgina web sense el consentiment dels teus pares o tutors no podràs registrar-te com a usuari.
 • A aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Per això, com a usuari has de saber que els teus drets estan garantitzats.

Aquesta web, gestionada per l’Arnau Duran Gonzàlez, ha estat adaptada a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Real Decreto 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglamento de desarrollo de la LOPD. Es compleix també amb el Reglamente (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consejo de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de l’11 de juliol,  dels Servicios de la Sociedad de la Información y del Comercio Electrónico.

Responsable del Tractament de les teves dades personals

Identitat del Responsable: Arnau Duran Gonzàlez

NIF/CIF: 47974745B.

Direcció: La Garriga (Barcelona).

Activitat: Bloc de Viatges.

Les dades que ens enviïs a través dels formularis de la web, rebran el tractament de dades de “Usuaris de la web i subscriptors, tal i com s’indica al Reglamente General de Protección de Datos.

Les dades requerides per la subscripció a la newslatter són gestionats mitjançant la companyia Malichimp. Pots consultar la seva política de privacitat a https://mailchimp.com/legal/privacy/ .

Per altra banda, les dades proporcionades al fer un comentari al bloc, quedaran emmagatzemades a wordpress.com. Pots consular la seva política de privacitat a https://automattic.com/privacy/

Principis que s’aplicaran a la teva informació personal

Les teves dades personals, seran tractades d’acord amb els principis del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència. Per tal de tractar amb les teves dades personals, sempre es requerirà el teu consentiment exprés. A més, s’especificaran els fins pels que s’utilitzaran les dades amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades. Només demanarem aquella informació estrictament necessària per tal de poder-te oferir el servei ofert.
 • Principi de limitació del termini de conservació. Les dades seran mantingudes durant el temps necessari per tal de poder prestar el fi pel qual han estat requerides. S’informarà a l’usuari del termini de conservació corresponent. En el cas de les llistes de subscriptors, aquestes són revisades periòdicament i s’eliminen els usuaris inactius.
 • Principi d’integritat i confidencialitat. Les teves dades seran tractades de manera que la seguretat de les teves dades personals quedi garantida. També se’n garantirà la seva confidencialitat. Es prendran les mesures necessàries per tal que les teves dades no puguin ser utilitzades per tercers de manera no autoritzada.

Captura de les dades personals

Les formes amb què https://www.viatjaresdescobrir.cat pot recopilar dades personales dels usuaris són les següents:

 • A partir dels comentaris.
 • Mitjançant la subscripció a la newsaltter.
 • A través del formulari de contacte.

Els teus drets quan ens facilites les teves dades

Qualsevol usuari que faciliti les seves dades personals a la pàgina web https://www.viatjaresdescobrir.cat, té els següents drets:

 • Té dret a obtenir la confirmació de que les seves dades s’estan tractant segons la finalitat acordada.
 • Pot sol·licitar l’accés a les seves dades personals.
 • Pot sol·licitar la rectificació o supressió de les seves dades personals.
 • Pot sol·licitar la limitació en el tractament de les seves dades.
 • Es pot oposar al tractament de les seves dades.
 • Pot sol·licitar la portabilitat de les dades.
 • Els interessats també tenen el dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant la Agencia Española de Protección de Datos, si consideren que el tractament de les seves dades persones infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat són tractades les teves dades?

Quan usuari realitza un comentari a un post del blog, envia un correu electrònic o es subscriu a la newslatter, està facilitant informació de caràcter personal al responsable de https://www.viatjaresdescobrir.cat. Aquesta informació de caràcter personal pot ser la teva direcció IP, el teu nom, la teva direcció de correu i altre informació.

Aquesta informació facilitada serà utilitzada, gestionada i emmagatzemada per https://www.viatjaresdescobrir.cat , tal i com es descriu al llarg de la present Política de Privacitat.

Les dades incloses als comentaris (nom i correu electrònic) seran usades únicament per identificar als usuaris.

Les dades usades a la newslatter (nom i correu elèctronic) s’utilitzaran per enviar informació referent al bloc al correu electrònic facilitat. S’informarà sobre els nous posts, els pròxims viatges i, puntualment, sobre ofertes o promocions especials pels subscriptors del bloc.

També es poden recollir algunes dades no identificatives mitjançant cookies. Pots trobar més informació sobre aquest aspecte a la Política de Cookies.

Per altra banda, la gestió de les dades personals associades als seguidors de les xarxes socials de https://www.viatjaresdescobrir.cat segueix la gestió exposada a aquest apartat. A més, en aquest cas també es regirà per les condicions d’ús i política de privacitat pròpies de la xarxa social, que l’usuari haurà acceptat prèviament. Aquestes dades seran usades per la gestió correcte de les xarxes socials, on s’informarà de les novetats del bloc, pròxims viatges, s’exposaran fotos i resums dels últims viatges i altre informació de viatges que pugui ser útil pels seguidors. En cap cas s’utilitzaran els perfils de seguidos de les xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

D’acord amb el que està establert al Reglamente General de Protección de Datos Europeo (RGPD) 2016/679, l’Arnau Duran Gonzàlez (Viatjar és Descobrir) amb domicili a La Garriga (Barcelona) serà el responsable del tractament de les dades corresponents als usuaris de la web i subscriptors.

https://www.viatjaresdescobrir.cat no vent, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari ni ho farà en el futur sense consentiment previ.

Legitimació pel tractament de les teves dades

La base legal pel tractament de les teves dades és el consentiment.

Per contactar, subscriure’t o realitzar comentaris al blog es requereix el teu consentiment amb aquesta política de privacitat.

I les ofertes comercials que podries rebre de productes i serveis està basada en el consentiment que se’t sol·licita sense que, en cap cas, la retirada d’aquest consentiment condicioni la teva subscripció.

Categoria de les dades

Les categories de les dades que es tracten són dades identificatives.

No es tracten dades de categories especialment protegides.

Durant quant temps es conservaran les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que no es sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat.

Navegació

Al navegar per https://www.viatjaresdescobrir.cat poden ser recollides dades no identificables, que podrien incloure les direccions IP, la ubicació geogràfica, i altres dades que seran usades per la identificació de l’usuari.

Aquesta informació s’utilitza per analitzar tendències d’aquest portal, per administrar-lo, estudiar els moviments dels usuaris per la web i per recopilar informació demogràfica sobre els nostres usuaris.

Secret i seguretat de les dades

https://www.viatjaresdescobrir.cat es compromet amb l’ús i el tractament de les dades, incloses les personals, respectant la seva confidencialitat i a utilitzar-les segons la finalitat informada, així com a respectar l’obligació de guardar-les i adaptar-nos a totes les mesures per evitar-ne l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d’acord amb el que s’ha establert a la normativa vigent de protecció de dades.

Igualment, https://www.viatjaresdescobrir.cat no pot garantitzar l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa d’Internet i, per tant, la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a elles per part de tercers.

Respecte a la confidencialitat, Viatjar és Descobrir s’assegurarà que qualseovl persona que estigui autoritzada per Viatjar és Descobrir per processar les dades d’algun usuari, estigui sota l’obligació apropiada de confidencialitat.

En cas d’un accident de seguretat amb les dades personals, en el moment en què l’Arnau Duran Gonzàlez ho percebi, ho notificarà al client sense demora i proporcionarà la informació oportuna relacionada amb la incidència de seguretat.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i la correcció de les dades que incloguis a https://www.viatjaresdescobrir.cat, exonerant a l’Arnau Duran Gonzàlez de qualsevol responsabilitat al respecte.

Els usuaris garantitzaran, en qualsevol cas, l’exactitud, la vigència i l’autenticitat de les dades personals facilitades i es comprometen a mantenir-les actualitzades. Així doncs, l’usuari accepta proporcionar informació complerta i correcta en els diferents formularis de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions osbre la protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentit el tractament d’aquestes per part de l’Arnau Duran Gonzàlez (Viatjar és Descobrir) en la forma i finalitat indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant pel tractament com per la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Arnau Duran Gonzàlez enviant un correu a arnau@viatjaresdescobrir.cat , seguint així els drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat

Viatjar és Descobrir es reserva el dret de modificar la present política de privacitat segons les novetat legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En cas de modificació de la política de privacitat, s’anunciarà a aquesta pàgina els canvis establerts amb suficient antel·lació.

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, https://www.viatjaresdescobrir.cat no realitza pràctiques de SPAM. Per tant, no s’enviaran correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari. En conseqüència, en cadascun dels formularis de la web, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre les newslatter, independent de la informació comercial que podrien contenir puntualment sol·licitada.

Conforme al que està establerts a la Llei 34/2002 dels Serivicios de la Sociedad de la Información i de comercio electrónica, la pàgina https://www.viatjaresdescobrir.cat es compromet a no enviar comunicats de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

 

Última modificació: 24/05/2018