El vídeo del viatge a Sri Lanka

El ritme de Sri Lanka sorprèn. La seva essència enganxa. De la pau dels temples i les estàtues de buda, passàvem a l’emoció de descobrir els salvatges parc nacionals del país. On la fauna no va deixar de soprendre’ns. Espècie rera espècie. Paisatge a paisatge.

El viatge a Sri Lanka en 20 dies va ser molt intens i divers. Cultura, natura, platja, gastronomia. Hi havia dies tan diferents que se’ns feia complicat assimilar que no ens havíem mogut d’una illa de només 65.610 km2.

Anuradhapura, Kandy, Wilpattu, Sigiriya, Mirissa, Yala, Polonnaruwa... Són noms propis que han passat a evocar-nos meravellosos records de Sri Lanka. Hem tornat de la Llàgrima de l’Índia carregats de fotografies, vivències i consells que anirem compartint pròximament.

Però abans de començar amb els detalls, què tal si fem una volta per Sri Lanka, amb el vídeo resum de la nostra ruta?

Com sempre, el vídeo és curt i hem hagut de descartar molt material, però cada cop que acabem de veure’l no podem evitar recordar amb un somriure Sri Lanka. I començar a pensar quin serà el nostre següent destí…

 

Anuncis

2 thoughts on “El vídeo del viatge a Sri Lanka

    1. Moltes gràcies pel comentari, Miquel!!
      Aquest va ser el nostre primer (i segur que no serà l’últim) viatge a l’Àsia i vam quedar-ne encantats. Sri Lanka ens va permetre fer un tast de moltes coses: cultura, fauna, una mica de muntanya, costa, gastronomia… Així que és un país ideal per la seva diversitat.

      Salut i bons viatges!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s