• Post category:Àsia / Sri Lanka
 • Reading time:4 min de lectura
 • Post author:
 • Post last modified:juny 19, 2022
You are currently viewing El vídeo del viatge a Sri Lanka

El ritme de Sri Lanka sorprèn. La seva essència enganxa. De la pau dels temples i les estàtues de buda, passàvem a l’emoció de descobrir els salvatges parc nacionals del país. On la fauna no va deixar de soprendre’ns. Espècie rera espècie. Paisatge a paisatge.

El viatge a Sri Lanka en 20 dies va ser molt intens i divers. Cultura, natura, platja, gastronomia. Hi havia dies tan diferents que se’ns feia complicat assimilar que no ens havíem mogut d’una illa de només 65.610 km2.

Anuradhapura, Kandy, Wilpattu, Sigiriya, Mirissa, Yala, Polonnaruwa... Són noms propis que han passat a evocar-nos meravellosos records de Sri Lanka. Hem tornat de la Llàgrima de l’Índia carregats de fotografies, vivències i consells que anirem compartint pròximament.

Però abans de començar amb els detalls, què tal si fem una volta per Sri Lanka, amb el vídeo resum de la nostra ruta?

Com sempre, el vídeo és curt i hem hagut de descartar molt material, però cada cop que acabem de veure’l no podem evitar recordar amb un somriure Sri Lanka. I començar a pensar quin serà el nostre següent destí…

 

Organitza el teu viatge a Sri Lanka

✈️ Les millors ofertes de vols a Sri Lanka aquí

🏨 Els millors preus d’allotjaments a Sri Lanka aquí

🚑 Contracta la teva assegurança de viatge amb un 5 % de descompte aquí

💳 La millor targeta per pagar i treure diners a l’estranger sense comissions aquí

💵 La millor manera de fer transferències a l’estranger aquí

Comentaris

 1. Miquel Gascon

  Preciós vídeo, que ens dóna una bona empenta per decidir-nos a conèixer aquesta part del món. Gràcies

  1. Viatjar és Descobrir

   Moltes gràcies pel comentari, Miquel!!
   Aquest va ser el nostre primer (i segur que no serà l’últim) viatge a l’Àsia i vam quedar-ne encantats. Sri Lanka ens va permetre fer un tast de moltes coses: cultura, fauna, una mica de muntanya, costa, gastronomia… Així que és un país ideal per la seva diversitat.

   Salut i bons viatges!

Deixa un comentari

Responsable de les dades: Arnau Duran Gonzàlez. Finalitat de les dades: respondre al teu comentari. Legitimació: el teu consentiment exprés. Destinataris: el servidor on està allotjada la pàgina web (raiolanetworks.es). Drets: en qualsevol moment limitar, recuperar i esborrar informació, així com accedir a totes les teves dades de les que disposem.