El vídeo del viatge a Sri Lanka

El ritme de Sri Lanka sorprèn. La seva essència enganxa. De la pau dels temples i les estàtues de buda, passàvem a l’emoció de descobrir els salvatges parc nacionals del país. On la fauna no va deixar de soprendre’ns. Espècie rera espècie. Paisatge a paisatge.

El viatge a Sri Lanka en 20 dies va ser molt intens i divers. Cultura, natura, platja, gastronomia. Hi havia dies tan diferents que se’ns feia complicat assimilar que no ens havíem mogut d’una illa de només 65.610 km2.

Anuradhapura, Kandy, Wilpattu, Sigiriya, Mirissa, Yala, Polonnaruwa... Són noms propis que han passat a evocar-nos meravellosos records de Sri Lanka. Hem tornat de la Llàgrima de l’Índia carregats de fotografies, vivències i consells que anirem compartint pròximament.

Però abans de començar amb els detalls, què tal si fem una volta per Sri Lanka, amb el vídeo resum de la nostra ruta?

Com sempre, el vídeo és curt i hem hagut de descartar molt material, però cada cop que acabem de veure’l no podem evitar recordar amb un somriure Sri Lanka. I començar a pensar quin serà el nostre següent destí…

 

Anuncios

2 respuestas a “El vídeo del viatge a Sri Lanka

    1. Moltes gràcies pel comentari, Miquel!!
      Aquest va ser el nostre primer (i segur que no serà l’últim) viatge a l’Àsia i vam quedar-ne encantats. Sri Lanka ens va permetre fer un tast de moltes coses: cultura, fauna, una mica de muntanya, costa, gastronomia… Així que és un país ideal per la seva diversitat.

      Salut i bons viatges!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s