Viatge a Islàndia en 10 dies: Itinerari i Preparació del viatge

Viatge a Islàndia en 10 dies: Itinerari i Preparació del viatge

Islàndia és naturalesa en estat pur.  Només hi viuen 331.000 persones en els seus 103.00 km2. Aquesta illa d’origen volcànic conté paisatges impressionants. Muntanyes, cascades, guèisers, aigües termals, llacs i glaceres són els grans protagonistes del país juntament amb la seva fauna. Les balenes, els frarets, les ovelles i els cavalls islandesos fan que la Illa del Gel sigui encara més atractiva. Teniem moltes ganes de descobrir aquest país i, sense cap mena de dubte, va superar totes les nostres expectatives.

6560 copia

Abans de començar el Viatge a Islàndia

Idioma

L’idioma oficial del país és l’islandès. Per sort, gairebé tothom domina l’anglès, així que no tindrem cap problema per comunicar-nos.

Moneda

La moneda oficial del país és la corona islandesa (ISK). Un euro equival aproximadament a 148 corones islandeses.

Preus

Amb comparació amb el sud d’Europa, i com en la majoria de països d’Escandinàvia, Islàndia és un país força car.

Propines

No cal donar-ne.

Visat

Els ciutadans dels països de la Unió Europea no necessiten visat. Únicament és necessari el DNI o passaport.

Vacunes

No és necessària cap vacuna

Diferència horària

Una hora menys durant l’hivern i dures hores menys durant l’estiu.

Seguretat

100 % segur. Islàndia apareix en moltes llistes com el país més segur del món.

Com arribar-hi

La millor manera d’arribar a la illa és amb avió. Des de la majoria de capitals europees, sobretot en temporada alta, surten vols directes a l’Aeroport Internacional de Keflavik, que és el principal d’Islàndia.

Com moure’s

La millor opció és llogar un cotxe. Per fer la volta a la illa i arribar a la majoria de punts més famosos és suficient un turisme. Si, en canvi, volem endinsar-os per l’interior és imprescindible anar amb un 4×4. Una altra opció molt atractiva són les furgonetes camper com les que ofereix Happy Camper.

On dormir

Sobretot durant l’estiu l’oferta d’allotjaments és força elevada. Si volem estalviar és millor evitar els hotels i optar per les guesthouses o els càmpings.

Millor època

La temporada alta va del juny a l’agost. Durant aquests mesos les temperatures són agradables i hi ha llum gairebé durant les 24 hores del dia. A més, es poden veure els divertits frarets. Tot i això, Islàndia també és un destí perfecte si es volen veure aurores boreals o si es prefereix passar una mica de fred i veure paisatges nevats. Aleshores, és més convenient viatjar entre el setembre i l’abril.

La nostra experiència: Viatge a Islàndia en 10 Dies

El nostre viatge a Islàndia consisteix en fer la típica volta a la illa seguint la carretera Hringvegur, des de la que surten la majoria de camins cap als atractius principals. És la manera perfecte d’endinsar-se a la part més salvatge del país i descobrir paisatges impressionants. Durant el trajecte agafem altres carreteres secundàries per anar a altres llocs que ens criden més l’atenció.  No tenim pressa, així que hi ha dies que ens allunyem força de la carretera principal. Per exemple per anar a veure la colònia de frarets que hi ha al port de  Bakkagerði. Però en general, no hem de desviar-nos massa per descobrir la indòmita naturalesa d’Islàndia.

Sumari del viatge a Islàndia

Del 8 de juny del 2018 al 17 de juny del 2018.

Viatge en família. Viatge per lliure. Road Trip.

Arribem a Islàndia amb un vol directe des de Barcelona operat per Vueling. Cada bitllet ens costa uns 340 euros.

Lloguem un turisme, amb GPS inclòs, amb l’empresa Go Iceland. Els deu dies de lloguer ens costen 134.100 corones islandeses (aproximadament 900 euros)

Bàsicament dormim en hostals i guesthouses. Intentem que tinguin cuina, per així poder estalviar en menjars. Al viatjar en temporada alta ho reservem tot prèviament. Llista dels allotjaments on vam dormir:

Itinerari del viatge a Islàndia

Dia 1

En construcció

Dia 2

En construcció

Dia 3

En construcció

Dia 4

En construcció

Dia 5

En construcció

Dia 6

En construcció

Dia 7

En construcció

Dia 8

En construcció

Dia 9

En construcció

Dia 10

En construcció

Els Destins TOP D'ISLÀNDIA

En construcció

Organitza el teu viatge a Islàndia per lliure aquí:

Deixa un comentari

Responsable de les dades: Arnau Duran Gonzàlez. Finalitat de les dades: respondre al teu comentari. Legitimació: el teu consentiment exprés. Destinataris: el servidor on està allotjada la pàgina web (raiolanetworks.es). Drets: en qualsevol moment limitar, recuperar i esborrar informació, així com accedir a totes les teves dades de les que disposem.