• Categoria de l'entrada:Eslovènia
 • Temps de lectura:7 min de lectura
 • Autor de l'entrada:
 • Última modificació de l'entrada:setembre 18, 2023
Actualment esteu veient Video del viatge a Eslovènia
Llac Bled

Després de passar dotze dies per terres eslovenes, tornem convençuts d’haver descobert un país ideal pels amants de la naturalesa, els entorns rurals i els pobles i ciutats medievals. Eslovènia és un país petit, però molt i molt ric. No ens calia recórrer massa kilòmetres per anar descobrint els preciosos racons que s’amaguen dins el territori eslovè. A més, a totes les regions l’oferta d’activitats és molt diversa, encara que està clar que l’activitat estrella del país és el senderisme. Els eslovens són uns grans amants de la muntanya i els hi encanta estar amb contacte amb la naturalesa. Per això al llarg del país trobem infinits senders,  sobretot per descobrir la seva gran joia: el Parc Nacional Triglav. I triem el que triem sempre trobarem d’eslovens caminant-hi i  que amablement ens saludaran dient-nos dober dan- bon dia en eslovè.

Nosaltres, coma grans amants del senderisme i de l’aire lliure, vam destinar força dies a caminar. Vam quedar ben impregnats dels meravellós paisatges d’Eslovènia, on l’aigua n’era la gran protagonista. Preciosos llacs, salts d’aigua i canyons anaven fascinant-nos dia rere dia. Però vam fer altres coses… Com passejar pels bonics carrers de Maribor, Ptuj, Ljubljana i altres poblets. I també vam ocupar-nos de tastar la gustosa cuina eslovena. Quina salivera només de pensar-hi…
El nostre itinerari

Els primers dies del viatge vam dedicar-los sobretot al Parc Nacional Triglav i el seu voltant. Vam estar dormint a poblets de les afores d’aquest parc i constantment anaven entrant-ne i sortint-ne, mentre recorríem sinuoses carreteres que oferien panoràmiques encisadores. El Vintgar Gorge, la cascada Kozjak, la cascada Pericnik, el Llac Bled i la Vall dels 7 Llacs van ser alguns dels extraordinaris llocs que vam visitar. Però n’hi va haver molts més… (En futures entrades al bloc ja parlarem detalladament sobre tot el que vam veure).

Vintgar Gorge
Vintgar Gorge
Cascada Kozjak
Cascada Kozjak
Cascada Pericnik
Cascada Pericnik
Llac Bled
Llac Bled
La Vall dels 7 Llacs
La Vall dels 7 Llacs

Després vam avançar fins a la regió dels Alps Kamniks, on vam seguir gaudint d’uns paisatges de postal. Allà vam pujar fins a Velika Planina, els prats alpins més bonics d’Eslovènia,  vam visitar l’encantador poble de Kamnik i vam voltar per la Logarska Valley.

Velika Planina
Velika Planina
Kamnik
Kamnik
Vistes de les muntanyes des de la Logarska Valley
Vistes de les muntanyes des de la Logarska Valley

Durant els últims dies vam abandonar la muntanya. Vam voltar per les carreteres de l’entorn rural de Maribor, on hi ha els fotogènics Slovenian Hills, i després vam centrar-nos en la ciutat de Maribor i el poble de Ptuj, el més antic d’Eslovènia. La següent parada vam fer-la a Markovec, on hi ha uns excel·lents hides per poder observar óssos bruns en llibertat. Vam dedicar un dia sencer a aquesta activitat, però la sort no ens va acompanyar i vam marxar amb les mans buides… Però els darrers dies del viatge van tornar-nos a animar. Passejar per la capital del país, Ljubljana, i endinsar-nos a les grutes de Postojna i de Škocjan va ser la manera ideal d’acomiadar-nos d’Eslovènia, la joia amagada d’Europa.

Maribor
Maribor
Slovenian Hills
Slovenian Hills
Ljubljana
Ljubljana
La cova Postojna,
La cova Postojna,

 

El vídeo del viatge, el resum ideal

Ens encanta arribar d’un viatge i repassar tots els vídeos que hem fet. Així la tornada a la normalitat és una mica menys dura. Com sempre, hem fet un vídeo curt però molt àgil, alegre i divertit. En consonància amb els nostres viatges.

Us apunteu a fer una volta per Eslovènia amb nosaltres? Doncs a donar-li play!!! 🙂

 

Organitza el teu viatge a Eslovènia

✈️ Les millors ofertes de vols a Ljubljana aquí

✈️ Les millors ofertes de vols a Venècia aquí

🏨 Els millors preus en allotjaments a Eslovènia aquí

🚗 Les millors ofertes amb cotxes de lloguer a Eslovènia aquí

🚑 Contracta la teva assegurança de viatge amb un 5 % de descompte aquí

💳 La millor targeta per pagar i treure diners a l’estranger sense comissions aquí

💵 La millor manera de fer transferències a l’estranger aquí

Comentaris

  1. Viatjar és Descobrir

   Moltíssimes gràcies!! Eslovènia ens ha encantat i esperem que amb el vídeo es pugui apreciar la bellesa d’aquest país.

 1. Elisabet

  Moooolt xulo!!! Em deixa amb ganes de descobrir-ho! Un petó!!

 2. Ali

  Ei, molt xulo el vídeo!
  He llegit els post dels tres primers dies i necessito els de la resta….com els trobo???
  Gràcies!

  1. Viatjar és Descobrir

   Hola Alicia!
   Moltes gràcies pel comentari! Ens encanta resumir els nostres viatges amb un vídeo. Així recordem els viatges d’una manera molt fresca. 🙂
   La resta de posts encara estan en producció… Sempre acabo anant més lent del que m’agradaria a processar les fotos i escriure els detalls del que vam fer. Però no pateixis! Si necessites més informació envia’m un email a arnau@viatjaresdescobrir.cat i t’enviaré un resum de la nostra ruta, dels hotels on vam dormir i del que necessitis.

   Gràcies de nou pel comentari! T’aniré preparant la informació sobre Eslovènia…
   Salut i bons viatges!

Deixa un comentari

Responsable de les dades: Arnau Duran Gonzàlez. Finalitat de les dades: respondre al teu comentari. Legitimació: el teu consentiment exprés. Destinataris: el servidor on està allotjada la pàgina web (raiolanetworks.es). Drets: en qualsevol moment limitar, recuperar i esborrar informació, així com accedir a totes les teves dades de les que disposem.