• Categoria de l'entrada:Europa / França
 • Temps de lectura:4 min de lectura
 • Autor de l'entrada:
 • Última modificació de l'entrada:abril 16, 2020
Actualment esteu veient Vídeo del viatge a França en bicicleta

Després de pedalar molt i molt, ja torno a ser a casa. Carregat de records, fotografies, vídeos i una experiència memorable. Sabia que recórrer França amb bicicleta seria un viatge totalment diferent i, sense cap mena de dubte, la travessia ha superat totes les meves expectatives. Boscos encantats, poblets amb molta tradició, precioses ciutats, enormes castells, platges encisadores i paisatges enlluernadors m’han acompanyat durant vint-i-sis dies. I el millor és que he arribat a tot arreu amb bici!

França en bicicleta. Canal de Garonne

La meva experiència viatjant en bicicleta era nul·la, però he estat capaç de seguir la ruta (podeu veure-la a l’article previ al viatge) que havia planificat abans de partir. Únicament no vaig poder fer els últims dos cents quilòmetres de ruta, ja que el penúltim dia la bici va dir prou… Però no va suposar-me cap problema, ja que vaig poder arribar amb tren a Angers i, a falta de bici, vaig dedicar tot un matí a descobrir relaxadament la ciutat.

L'interior del castell d'Angers.

Tinc moltes ganes de parlar de tots els racons que he visitat. Travessant els precioses pobles i ciutats per on passen el Canal du Midi i el Canal de Garonne, com Carcassona, Toulouse o Bordeus. Descobrint la bonica regió de l’Estuari de Gironde. Avançant per la bonica costa Atlàntica, amb precioses platges infinites i ciutats encisadores com La Rochelle o Les Sables d’Olonne. Endinsant-me per l’interior de la Bretanya més rural. Pedalant  per la costa bretona, un territori que enamora. Amb meravelles com el Far de Pontusval, la Costa de Granit Rosa i el Mont Saint Michel. I acabant pels poblets de Normandia i la Vall del Loira.

Toulouse

Bordeus

la costa del gironde estuary

Mortagne Sur Gironde

La Velodysee passa pel costat de platges infinites.

La Rochelle

Far de Pontusval

Costa de Granit Rosa

Mont Saint Michel

Però abans d’explicar amb detalls l’itinerari que he seguit durant aquests dies,  prefereixo mostrar un petit resum d’aquest viatge. I el millor és fer-ho amb forma de vídeo! Un petit tast de la meva aventura. No és gens fàcil condensar en tres minuts tot el que he viscut pedalant més de dos mil quilòmetres per França. Però m’encanta fer-ho. És la millor manera de reviure l’experiència. Qui s’apunta a pedalar una mica? 😉

 

 

Comentaris

 1. Quim

  m’ha encantat el vídeo, Arnau. No imaginava que un matemàtic tingués aquesta creativitat, heheheheh….

 2. javier cano sanz

  Una experiencia muy chula.
  Mi pregunta es… ¿Qué tal para dormir por Francia? ¿muchos problemas para acampar de forma libre?

  1. Viatjar és Descobrir

   Muchas gracias!
   Yo no hice acampada libre ningún día, prefería dormir en campings sencillos (pocos días pagué más de 10 euros). Aún así, durante la ruta me encontré con gente que solía hacer acampada libre y me dijeron que no habían tenido ningún problema. Hay muchas zones verdes, donde no hay campos de conreo, que según ellos eran perfectas para acampar. Yo me quedé con las ganas de hacer acampada libre, pero al final no me decidí. Así tengo otro motivo para hacer otra ruta en bici. 🙂

Deixa un comentari

Responsable de les dades: Arnau Duran Gonzàlez. Finalitat de les dades: respondre al teu comentari. Legitimació: el teu consentiment exprés. Destinataris: el servidor on està allotjada la pàgina web (raiolanetworks.es). Drets: en qualsevol moment limitar, recuperar i esborrar informació, així com accedir a totes les teves dades de les que disposem.