• Categoria de l'entrada:Europa / Irlanda
  • Temps de lectura:3 min de lectura
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:setembre 18, 2023
Actualment esteu veient Vídeo del viatge a Irlanda i Irlanda del Nord

Al pensar en Irlanda i Irlanda del Nord ens venen al cap les seves enormes extensions de camps verds. Les interminables successions de llacs. Els seus castells. La seva costa escarpada tenyida de daurat durant les postes de sol. El blau del mar brillant durant els dies assolellats.  I les seves ovelles… Que ens convidaven a parar a qualsevol racó de l’illa.

 

Recordem els 10 dies del viatge a Irlanda i Irlanda del Nord amb un gran somriure. I la nostàlgia de voler estar de nou als Cliffs of Moher o veient els frarets de les Illes Saltee… Però abans d’entrar amb els detalls del viatge, res millor que una bonica cançó amb aires britànics i alguns records animats del viatge. T’animes a fer una volta per Irlanda en només tres minuts?

Organitza el teu viatge a Irlanda

✈️ Les millors ofertes de vols a Irlanda aquí

🏨 Els millors preus d’allotjaments a Irlanda aquí

🚗 Les millors ofertes de cotxes de lloguer a Irlanda aquí

🚑 Contracta la teva assegurança de viatge amb un 5 % de descompte aquí

💳 La millor targeta per pagar i treure diners a l’estranger sense comissions aquí

💵 La millor manera de fer transferències a l’estranger aquí

Deixa un comentari

Responsable de les dades: Arnau Duran Gonzàlez. Finalitat de les dades: respondre al teu comentari. Legitimació: el teu consentiment exprés. Destinataris: el servidor on està allotjada la pàgina web (raiolanetworks.es). Drets: en qualsevol moment limitar, recuperar i esborrar informació, així com accedir a totes les teves dades de les que disposem.