Vídeo del viatge a Irlanda i Irlanda del Nord

Vídeo del viatge a Irlanda i Irlanda del Nord

Al pensar en Irlanda i Irlanda del Nord ens venen al cap les seves enormes extensions de camps verds. Les interminables successions de llacs. Els seus castells. La seva costa escarpada tenyida de daurat durant les postes de sol. El blau del mar brillant durant els dies assolellats.  I les seves ovelles… Que ens convidaven a parar a qualsevol racó de l’illa.

 

Recordem els 10 dies del viatge a Irlanda i Irlanda del Nord amb un gran somriure. I la nostàlgia de voler estar de nou als Cliffs of Moher o veient els frarets de les Illes Saltee… Però abans d’entrar amb els detalls del viatge, res millor que una bonica cançó amb aires britànics i alguns records animats del viatge. T’animes a fer una volta per Irlanda en només tres minuts?

[vimeo 301471844 w=760 h=428]

 

Deixa un comentari