• Post category:Noruega
  • Reading time:4 min de lectura
  • Post author:
  • Post last modified:setembre 19, 2023
You are currently viewing Les Illes Lofoten i l’Illa de Senja: El vídeo del viatge

El viatge a les Illes Lofoten i a l’Illa de Senja ens va portar per alguns dels paisatges i pobles més bonics del nord d’Europa. Vam passar els últims dies de l’hivern més amunt del cercle polar àrtic, conduint per carreteres nevades, passejant per platges tenyides de blanc i sentint com el fred ens perseguia cada cop que baixàvem del cotxe. Les tempestes de neu desdibuixaven els paisatges mentre recorríem les solitàries carreteres que vorejaven la costa. Hi havia moments en què tot era blanc i les muntanyes desapareixien. Però quan la tempesta afluixava, apareixien davant nostra muntanyes verticals que es deixaven caure el mar. Una paratges únics, que durant varis moments podíem contemplar completament sols.

La combinació del mar, el so de les onades i les gavines, amb les impressionants vistes de les muntanyes que delimitaven els fiords ens va omplir d’una calma insòlita. La calma de la tranquil·litat de l’àrtic. I de ser conscients de la màgia i el poder de la naturalesa.

Ben aviat parlarem dels màgics racons que vam visitar, com la Uttakleiv Beach o el preciós poble de Reine. Descriurem què vam sentir al veure la primera aurora boreal. I parlarem dels màgics miradors des d’on vam veure la màgia dels fiords de l’àrtic noruec, com el Bergsbotn viewpoint.

Però abans de tot això. Res millor que un vídeo per mostrar-vos l’essència del nostre viatge per les Illes Lofoten i l’Illa de Senja.

Ens acompanyeu a passar una mica de fred? 😉

Organitza el teu viatge a les Illes Lofoten

✈️ Les millors ofertes de vols a Tromsø aquí

🏨 Els millors preus d’allotjaments a les Illes Lofoten aquí

😁 Les millors activitats a les Illes Lofoten aquí

🚗 Les millors ofertes de cotxes de lloguer a les Illes Lofoten aquí

🚑 Contracta la teva assegurança de viatge amb un 5 % de descompte aquí

💳 La millor targeta per pagar i treure diners a l’estranger sense comissions aquí

💵 La millor manera de fer transferències a l’estranger aquí

Comentaris

  1. Lara

    quina passadaaaa!!!

Deixa un comentari

Responsable de les dades: Arnau Duran Gonzàlez. Finalitat de les dades: respondre al teu comentari. Legitimació: el teu consentiment exprés. Destinataris: el servidor on està allotjada la pàgina web (raiolanetworks.es). Drets: en qualsevol moment limitar, recuperar i esborrar informació, així com accedir a totes les teves dades de les que disposem.