Les Illes Lofoten i l’Illa de Senja: El vídeo del viatge

El viatge a les Illes Lofoten i a l’Illa de Senja ens va portar per alguns dels paisatges i pobles més bonics del nord d’Europa. Vam passar els últims dies de l’hivern més amunt del cercle polar àrtic, conduint per carreteres nevades, passejant per platges tenyides de blanc i sentint com el fred ens perseguia cada cop que baixàvem del cotxe. Les tempestes de neu desdibuixaven els paisatges mentre recorríem les solitàries carreteres que vorejaven la costa. Hi havia moments en què tot era blanc i les muntanyes desapareixien. Però quan la tempesta afluixava, apareixien davant nostra muntanyes verticals que es deixaven caure el mar. Una paratges únics, que durant varis moments podíem contemplar completament sols.

La combinació del mar, el so de les onades i les gavines, amb les impressionants vistes de les muntanyes que delimitaven els fiords ens va omplir d’una calma insòlita. La calma de la tranquil·litat de l’àrtic. I de ser conscients de la màgia i el poder de la naturalesa.

Ben aviat parlarem dels màgics racons que vam visitar, com la Uttakleiv Beach o el preciós poble de Reine. Descriurem què vam sentir al veure la primera aurora boreal. I parlarem dels màgics miradors des d’on vam veure la màgia dels fiords de l’àrtic noruec, com el Bergsbotn viewpoint.

Però abans de tot això. Res millor que un vídeo per mostrar-vos l’essència del nostre viatge per les Illes Lofoten i l’Illa de Senja.

Ens acompanyeu a passar una mica de fred? 😉

2 thoughts on “Les Illes Lofoten i l’Illa de Senja: El vídeo del viatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s