• Categoria de l'entrada:Catalunya
 • Temps de lectura:7 min de lectura
 • Autor de l'entrada:
 • Última modificació de l'entrada:desembre 31, 2015
Actualment esteu veient Resum viatger del 2015

S’acaba l’any, i abans de començar-ne un de nou és el moment ideal per rememorar els grans moments del 2015. I, sense dubte, és moment de recordar els viatges i escapades d’aquest any. Sobretot marcat pels grans paisatges i entorns naturals que hem descobert.

A finals de gener, aprofitant l’absència d’exàmens, vam aprofitar per fer alguna escapada per poder veure i fotografiar animals en llibertat. Van ser les nostres primeres experiències amb els aguaits o hides, i vam quedar-ne encantats. Per una banda, vam visitar la Llacuna de Gallocanta, on hi ha una gran població de grues durant l’hivern. També vam escapar-nos als aguaits de NaturaProp. Poder veure la geneta, el teixó i l’astor va ser una experiència formidable.

Les grues a Gallocanta
Les grues a Gallocanta

A part de veure molts ocells, vam veure una posta de sol brutal.
A part de veure molts ocells, vam veure una posta de sol brutal.
Als aguaits de NaturaProp, ens esperàvem el teixó,...
Als aguaits de NaturaProp, ens esperàven el teixó,…
..., la geneta,...
, la geneta,…
i l'astor!
i l’astor!

Des del febrer fins a principis de juny, vam estar-nos ben quiets. Així que vam aprofitar per recordar al bloc el viatge que vam fer a Islàndia durant el 2013. Escriure sobre el viatge i processar-ne les fotografies, també és una manera (una mica menys aventurera) de viatjar…

Com ens agradaria tornar a Islàndia...
Com ens agradaria tornar a Islàndia…

5921

Els mesos de juliol i agost van ser els més viatgers de l’any. Vam inaugurar l’època de vacances amb una altra visita als aguaits de NaturaProp, a Sant Esteve de Guialbes. Després vam escapar-nos una setmana  a la Cerdanya, concretament a Age. Excursions com l’ascensió al Puigpedrós, al Carlit o al Prat del Cadí, van deixar-nos amb moltes ganes de seguir coneixent les muntanyes d’aquesta zona.

Gamarús

teixo

3237segonaopcio

A la Cerdanya vam caminar per entorns de pel·lícula.
A la Cerdanya vam caminar per entorns de pel·lícula.

IMG_3958_1 copia

IMG_4605 copia

I vaig fer vol a vela!
I vaig fer vol a vela!

A mitjans de juliol, ens esperava el viatge estrella de l’any. Vam marxar 18 dies cap a l’Oest de Canadà, amb l’objectiu de conèixer les meravelloses Rocalloses i l’Illa de Vancouver. Els enormes parcs nacionals del país, com Banff, Yoho o Jasper, van oferir-nos unes vistes de postal. Preciosos llacs i muntanyes, juntament amb la fauna salvatge del país, van acompanyar-nos durant la primera part del viatge. Com vam gaudir de les excursions! Després, a l’Illa de Vancouver, les orques, les balenes geperudes i els óssos grizzly, entre d’altres, van ser els grans protagonistes. Bé, les orques no massa, ja que només vam poder-les albirar de ben lluny mentre fèiem kayak.

 

Vam conèixer les Columbian Ground Squirrels.
Vam conèixer les Columbian Ground Squirrels.
Des del primer dia, vam al·lucinar amb els paisatges de Canadà.
Des del primer dia, vam al·lucinar amb els paisatges de Canadà.
Lake O'Hara
Lake O’Hara
Moraine Lake
Moraine Lake

Oppal Hills Loop

Grizzly Beat Knight Inlet

Whale Whatching Telegraph Cove

A finals d’agost, vam acabar les vacances de la millor manera possible: fent la ruta de trekking Carros de Foc. Durant sis dies vam descobrir els racons més bonics i ben conservats del Parc Nacional d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici al ritme de les nostres passes. Era la primera ruta de senderisme llarga que fèiem, i vam quedar-ne encantats. Meravellós!

Carros de Foc. Primera etapa

IMG_0596 copia

IMG_1069 copia

Carros de Foc. Amitges a Saboredo

Amb aquests dies perduts per l’alta muntanya, van finalitzar les nostres escapades de l’any. Des d’aleshores fins ara hem estat ben immersos en l’absorbidora rutina. Però bé, gràcies al bloc (que ben aviat farà un any!) ara no deixem mai de viatjar…

S’acaba l’any, deixem enrere grans viatges, i ja comencem a pensar en els següents. Esperem poder seguir viatjant molt més durant el 2016. Noves aventures, països i experiències segur que ens estan esperant. I nosaltres ens morim de ganes de viure-les i poder-les explicar.

Us desitgem un feliç i viatger 2016!

sunset
Feliç 2016!!

Comentaris

 1. Quim

  No ens podem pas queixar…ehhhh

 2. Noemi

  Llegir el teu blog és tornar a fer els viatges! Gràcies per escriure’l i mantenir ben viu el record d’aquests dies que sempre són munts de bones estones i experiències compartits.

  1. Viatjar és Descobrir

   Gràcies! Aquest és l’objectiu, reviure els viatges i ajudar a altres viatgers amb les nostres experiències.

Deixa un comentari

Responsable de les dades: Arnau Duran Gonzàlez. Finalitat de les dades: respondre al teu comentari. Legitimació: el teu consentiment exprés. Destinataris: el servidor on està allotjada la pàgina web (raiolanetworks.es). Drets: en qualsevol moment limitar, recuperar i esborrar informació, així com accedir a totes les teves dades de les que disposem.