Quan viatgem, ens hi bolquem al màxim. Amb tots els sentits. I al bloc parlem molt del que es pot veure, descrivint llocs i mostrant moltes fotos. Però, per nosaltres, el sentit del gust també és important quan viatgem.

Ens encanta provar la gastronomia típica dels països que trepitgem. Sobretot aquells plats més singulars i diferents al que estem acostumats. Tastar nous ingredients o menjar-los combinats com mai ho havíem fet també és viatjar. És fer un viatge cap a les tradicions del país. Una manera d’aproximar-nos molt més a la cultura local.

I com que a nosaltres ens agrada continuar viatjant des de casa, quan un plat estranger ens sorprèn no podem evitar investigar la recepta. Quan provem un plat en locals tradicionals, on no hi ha massa acumulació de gent, no dubtem en preguntar-ho al cuiner. I més d’un cop hem aconseguit la seva recepta, autèntica al 100%, per intentar emular el típic plat d’un país. En altres casos, quan no ens sembla apropiat preguntar-ho, investiguem per la xarxa la recepta. Normalment, n’escollim unes quantes. I a base de prova i error, fent petites variacions i combinacions, aconseguim un gust força similar al que havíem provat al país en qüestió.

D’aquesta manera, hem anat creant un petit receptari amb alguns plats tradicionals dels països visitats. I són l’excusa perfecte per poder viatjar des de la taula de casa. Tancant els ulls i assaborint el plat. Recordant, a través del paladar, com d’increïble és viatjar…

Al bloc, volem compartir les receptes d’alguns plats típics dels llocs on hem anat. Sobretot d’aquells que hem aconseguit emular amb bastanta precisió. Fent clic el nom dels plats, podreu llegir la recepta. Animeu-vos a reproduir-la!

Bon profit!

El pastís de Pastanaga Canadenc

IMG_9554 copia

El Hjonabandssaela cake, el pastís més tradicional d’Islàndia

 

Deixa un comentari

Responsable de les dades: Arnau Duran Gonzàlez. Finalitat de les dades: respondre al teu comentari. Legitimació: el teu consentiment exprés. Destinataris: el servidor on està allotjada la pàgina web (raiolanetworks.es). Drets: en qualsevol moment limitar, recuperar i esborrar informació, així com accedir a totes les teves dades de les que disposem.