• Categoria de l'entrada:Catalunya
 • Temps de lectura:2 min de lectura
 • Autor de l'entrada:
 • Última modificació de l'entrada:febrer 5, 2015
Actualment esteu veient Benvinguts a Viatjar és Descobrir!

Viure el dia a dia com un llarg viatge. Gaudint del present. Amb espontaneïtat. Tal i com narra Cheryl Strayed al llibre Salvaje. Fa cinc minuts que he acabat el llibre. És magnífic! I t’ensenya grans lliçons. N’hi ha una de ben clara: viatjar es magnífic. Et permet descobrir, descobrir-te, aprendre moltíssim. En pocs moments gaudim tant dels instants com quan viatgem.

Puente de Ronda
Descobrirem arquitectura, poblets i ciutats.
Islandia, cascada Gullfoss
Descobrirem paisatges increïbles.

El llibre també ensenya que els viatges es poden viure en passat. Rememorar instants, indrets i persones fan els viatges encara més gratificants. Per això tenen tant valor les fotografies i els diaris dels viatges. I, per aquest motiu, els blocs de viatges em semblen apassionants.

Leones marinos Bahia Gardner, Galápagos
Descobrirem molts animals en llibertat.
Parque Nacional Plitvice, Croacia
Descobrirem apassionants Parcs Nacionals.

Els blocs de viatge són un recurs perfecte pels que ens agrada viatjar. Per una banda, ens permeten fugir de la rutina llegint les aventures d’altres companys del gremi, alhora que ens entren cada cop més ganes de viatjar… A més, són l’eina perfecte per planificar els nostres viatges.

Després d’haver acabat el llibre de la Cheryl Strayed, m’han vingut ganes d’explicar els meus viatges. I un bloc és la millor opció…

Benvinguts a Viatjar és Descobrir!

Parque Natural Andújar
En definitiva, descobrirem món…

Comentaris

 1. BonaVida

  Compartim més d’una idea: la passió pels viatges i els blogs on explicar-ho. Així que et donem la benvinguda, i esperem llegir aviat relats i aventures d’aquest meravellós món que ens envolta.
  Salut i bons viatges!!!!

  Manel i Cristina

  1. arnaudurang

   Moltes gràcies pel comentari! Quina il·lusió! Fa força temps que segueixo el vostre bloc i per mi és tota una referència. M’agraden moltíssim els vostres escrits, però m’apassionen els vostres vídeos i fotografies.

 2. Nivard

  Quina bona pinta!
  Ens encantarà seguir llegint aquest blog!
  Moltes felicitats!!

  Elsa, Esther i Nivard

  1. arnaudurang

   Gràcies pel comentari! 🙂
   Espero que gaudiu llegint les nostres “aventures”.

 3. Quim Duran

  Molta sort en aquesta aventura bloggera i a passar-ho bé bloggant i viatjant. Et seguiré amb atenció.

  1. arnaudurang

   Moltes gràcies! Això esperem, viatjar molt i explicar-ho bé.

Deixa un comentari

Responsable de les dades: Arnau Duran Gonzàlez. Finalitat de les dades: respondre al teu comentari. Legitimació: el teu consentiment exprés. Destinataris: el servidor on està allotjada la pàgina web (raiolanetworks.es). Drets: en qualsevol moment limitar, recuperar i esborrar informació, així com accedir a totes les teves dades de les que disposem.