• Categoria de l'entrada:Recursos
  • Temps de lectura:10 min de lectura
  • Autor de l'entrada:
  • Última modificació de l'entrada:juny 7, 2024
Actualment esteu veient N26 o Revolut per viatjar: quina és millor?

Escollir entre la targeta N26 o Revolut per viatjar és un dels dubtes més habituals quan es planifica un viatge per un país estranger. Des de fa anys aquestes dues targetes són les millors targetes per viatjar, ja que ofereixen les millors condicions per pagar amb moneda estrangera i també per retirar efectiu des de caixers d’arreu del món. Però quina d’elles és millor?

Abans d’entrar amb detalls, i per si no vols llegir-ho tot, per mi és lleugerament millor la targeta Revolut. Tot i això, jo sempre recomano tenir-les les dues. Són gratuïtes i, si durant un viatge perds una d’aquestes targetes o no funciona, tenir una alternativa és un gran avantatge.

N26 o Revolut per viatjar: comparativa inicial

Tant la targeta N26 com la Revolut són ideals per viatjar. El motiu és clar: fent servir aquestes targetes les comissions per pagar amb moneda estrangera són nul·les, mentre que amb les targetes dels bancs tradicionals els mateixos pagaments acostumen a tenir una comissió d’entre el 3% i el 5%. Això, durant un viatge, fàcilment pot significar haver de pagar més de 100 € en comissions…

Encara que la targeta N26 o Revolut tenen unes condicions molt similars, a aquesta taula he resumit les característiques principals de cada una d’elles:

Targetes per viatjarN26Revolut
Cost mensual0 €0 €
Cost enviament targeta10 €6 €
PermanènciaSense permanènciaSense permanència
Comissió al retirar efectiu en eurosGratis les primeres 3 retirades al mes. La resta 2 € per retirada.Gratis les primeres 5 retirades o els primers 200 € al mes. Un cop es supera una de les dues condicions, la resta tenen un 2 % de comissió.
Comissió al retirar efectiu en moneda estrangera1.7%Gratis les primeres 5 retirades o els primers 200 € al mes. Un cop es supera una de les dues condicions, la resta tenen un 2 % de comissió.
Comissió per pagar en euros0 %0 %
Comissió per pagar en moneda estrangera0 %0 %
Targetes VirtualsUna, gratuïtaIl·limitades, gratuítes
Més informacióMés informació

La taula anterior (i tota la informació d’aquest post) es basa en la comparació de la targeta N26 Standard i la Revolut Estándard, que són les dues opcions gratuïtes i escollides per la majoria dels viatgers. Els plans de pagament només surten a compte si es vol fer servir la targeta per altres funcions o en cas d’haver de fer molts pagaments (i d’alt import) en moneda estranjera.

n26 o revolut per viatjar: és un dubte habitual però amb una resposta poc clara

Característiques principals de la N26

La targeta N26 Standard és una targeta de dèbit Mastercard. Molt fiable i útil per viatjar a l’estranger, sobretot per fer pagaments. Tot i això, no és la millor opció per la comissió de retirada d’efectiu que aplica en països de fora de la zona euro.

El banc N26 va ser un dels primers neobancs en oferir als seus clients una targeta per pagar a l’estranger sense comissions. Es tracta d’una entitat d’Alemanya, que va néixer el 2013.

Algunes de les característiques principals de la N26 Standard són:

✅ Obrir un compte corrent N26 és totalment gratuït.

✅ Pots retirar diners de qualsevol caixer automàtic de la zona euro sense pagar comissions fins a 3 vegades al mes. Després d’això, s’aplica una comissió de 2 € per retirada.

✅ Permet fer transferències bancàries sense cap cost.

✅ L’aplicació mòbil és molt fàcil d’utilitzar i intuïtiva.

✅ Si aconsegueixes la targeta N26 a través d’aquest enllaç, rebràs 10 € de regal.

✅ Té un compte d’estalvi amb un interès anual del 2,26% i sense permanència mínima.

❌ Hi ha una comissió de l’1,7% de l’import retirat en efectiu de caixers fora de la zona euro.

❌ L’enviament de la targeta física té un cost de 10 €.

exemple de la targeta N26 per viatjar amb el disseny físic del pla estàndard i gratis

💳 SOL·LICITA AQUÍ LA TEVA TARGETA N26 AMB 10 € REGAL

Característiques bàsiques de la Revolut

Revolut és un dels neobancs més fiables en l’actualitat. Fundat al Regne Unit l’any 2015, s’ha convertit en una opció ideal per als viatgers.

Obrir un compte amb Revolut és completament gratuït i no té cap quota de manteniment. Amb aquest compte, obtindràs un IBAN europeu i una targeta de dèbit per pagar en qualsevol moneda sense comissions.

✅ És gratuïta.

✅ Pots pagar en més de 150 divises sense comissió amb la targeta Revolut.

✅ Les retirades d’efectiu des de qualsevol caixer del món són gratuïtes (fins a un límit de 200 € mensuals).

✅ És una targeta MasterCard.

✅ Permet fer transferències nacionals gratuïtes i també una transferència internacional al mes sense comissions.

✅ Pots crear targetes virtuals il·limitades, una eina molt segura per fer pagaments en línia mentre prepares un viatge.

✅ Rebràs notificacions instantànies després de qualsevol pagament a través de l’app de Revolut.

✅ Té un compte d’estalvi amb un interès anual del 3,06% i sense permanència mínima.

❌ Un cop superats els 200 € mensuals en retirades d’efectiu, hauràs de pagar una comissió del 2% de l’import retirat.

❌ Hauràs de pagar 6 € en concepte de gestió d’enviament per obtenir la targeta física. Tot i això, sovint hi ha promocions per obtenir-la gratuïtament.

💳 SOL·LICITA AQUÍ LA TEVA TARGETA REVOLUT

N26 o Revolut: fortaleses i debilitats

Segons l’ús que vulguis donar a aquestes targetes, i en funció de si vols fer servir la N26 o Revolut per viatjar o també pel dia a dia, aquests punts et poden ajudar a decidir entre l’una i l’altra.

1. Facilitat d’ús

Guanyador: N26

Motiu: Tot i que les aplicacions de les dues targetes estan ben desenvolupades i són intuïtives, el neobanc N26 té menys funcionalitats i això fa que per utilitzar-la per viatjar sigui més senzilla i pràctica. Té un disseny més minimalista.

2. Pagament amb moneda estrangera

Guanyador: Empat

Motiu: El pagament amb moneda estrangera és una de les grans fortaleses de la N26 o Revolut, ja que les dues targetes tenen zero comissions.

3. Retirada d’efectiu amb euros

Guanyador: N26

Motiu: Encara que la Revolut permet fer fins a 5 retirades sense comissió, la suma total de totes les retirades està limitada a 200 €. En canvi, amb la N26 el límit és molt més alt (1.000 € al dia i 2.500 € setmanals). Per això, per viatjar per Europa és millor la N26 que la Revolut.

4. Retirada d’efectiu amb moneda estrangera

Guanyador: Revolut

Motiu: La N26 sempre aplica una comissió de l’1,7%. En canvi, la Revolut no té comissió pels primers 200 € retirats al mes. Després aplica una comissió del 2%. Així que, realment, en casos en què sigui necessari disposar d’una gran quantitat de diners en efectiu llavors pot ser millor fer servir la N26.

5. Gestió d’estalvis

Guanyador: Revolut

Motiu: Actualment, és millor la targeta Revolut, ja que ofereix un compte d’estalvi amb un interès anual del 3,06%. A més, els diners es poden moure a l’instant entre el compte d’estalvi i el compte de la targeta.

6. Pagaments per internet

Guanyador: Revolut

Motiu: Un dels punts forts de la targeta Revolut és la possibilitat de crear il·limitades targetes virtuals i també poder utilitzar de les targetes virtuals d’un sol ús. Això permet fer pagaments per internet amb molta seguretat.

7. Transferir diners al compte de la targeta

Guanyador: Revolut

Motiu: Tant en el compte de la N26 com la Revolut, es pot fer una transferència gratuïta per tenir diners allà i fer-los servir posteriorment amb aquestes targetes. Tot i això, la targeta Revolut també té l’avantatge de poder fer servir targetes de crèdit o dèbit, Google Pay o Apple Pay per poder transferir diners de manera immediata, un avantatge que pot ser molt interessant davant d’imprevistos.

N26 o Revolut: hi ha una conclusió clara?

Veient amb detall les característiques de la N26 o Revolut per viatjar està clara que les diferències són mínimes. Per això, torno a repetir la conclusió que ja anunciava a l’inici del post: per mi la millor decisió és adquirir les dues targetes (són gratuïtes!) i aprofitar-ne totes els avantatges.

no hi ha gaire diferència, però si cal triar entre la N26 o Revolut per viatjar la segona guanya lleugerament

N26 o Revolut per viatjar: la meva experiència amb aquestes dues targetes

La targeta N26 és la primera que jo vaig fer servir per viatjar. A l’inici només tenia aquesta targeta, que vaig adquirir fa uns cinc anys. Vaig estar-la fent servir durant uns dos anys, fins que vaig saber de l’existència de la Revolut i també em vaig donar d’alta a aquest neobanc.

Des d’aleshores, en tots els meus viatges utilitzo les dues targetes. Pels pagaments, les faig servir de manera indistinta. A l’hora de treure efectiu, primer utilitzo el límit dels 200 € sense comissió de Revolut i després utilitzo la N26.

On sempre faig servir la Revolut és en els pagaments per internet, fent servir les targetes virtuals que es regeneren després de cada ús. D’aquesta  manera evito possibles robatoris de les dades de les targetes o fraus.

També, durant els últims mesos he utilitzat la targeta Revolut per fer alguna transferència internacional amb moneda estrangera. Les comissions també són molt baixes i, a més les transferències solen arribar amb tres o quatre dies.

Fins ara, no he tingut cap problema amb aquestes targetes i tinc clar que són la millor opció per viatjar.

Deixa un comentari

Responsable de les dades: Arnau Duran Gonzàlez. Finalitat de les dades: respondre al teu comentari. Legitimació: el teu consentiment exprés. Destinataris: el servidor on està allotjada la pàgina web (raiolanetworks.es). Drets: en qualsevol moment limitar, recuperar i esborrar informació, així com accedir a totes les teves dades de les que disposem.