• Post category:Recursos
  • Reading time:10 min de lectura
  • Post author:
  • Post last modified:setembre 22, 2023
You are currently viewing Targeta N26 per viatjar a l’estranger: avantatges + 10 € Regal

La targeta N26 és una de les millors opcions per viatjar a l’estranger. Possiblement, ja deus haver descobert que les targetes dels bancs tradicionals no acostumen a tenir bones condicions per pagar amb moneda estrangera o per treure diners des de caixers automàtics d’arreu del món. Per això, durant els últims anys han anat sorgint diferents bancs online que han apostat per millorar aquesta situació.

El gran avantatge de la targeta N26 en viatjar és que no apliquen cap comissió al pagar amb moneda estrangera. A més, la seva comissió en treure diners des de qualsevol caixer del món és d’1,7 % (molt més baix que la comissió d’entre el 3,5% i el 5% que apliquen els bancs tradicionals).

Targeta N26 per viatjar: és un banc o una targeta?

El primer que cal aclarir és que N26 no és només una targeta per viatjar a l’estranger, realment es tracta d’un banc. En concret es tracta d’un banc online o neobanc que va néixer a Alemanya l’any 2013.

Obrir un compte corrent a aquest banc és una gestió ràpida i gratuïta. Tampoc hi ha comissions de manteniment. A més, encara que l’origen d’aquest banc és alemany, actualment el compte corrent pels clients d’Espanya té IBAN espanyol.

Un cop creat el compte corrent, s’obté gratuïtament una targeta N26 estàndard amb format virtual, que serveix per fer pagaments amb el mòbil o pagaments online. Per aconseguir aquesta targeta amb format físic caldrà pagar 10 € per l’enviament (després no té cap cost de manteniment ni permanència).

També es pot sol·licitar alguna de les altres targetes N26 disponibles, amb més avantatges però amb un cost mensual associat. En concret les quatre targetes N26 per viatjar són: la N26 estàndard, la N26 Smart, la N26 You i la N26 Metal.

disseny amb les 4 classes de targeta N26 per viatjar a l'estranger que hi ha disponibles actualment

Comparativa de les targetes N26 per viatjar a l’estranger

N26 EstàndardN26 SmartN26 YouN26 Metal
Cost mensualGratis4,90 €/mes9,90 €/mes16,90 €/mes
Cost enviament de la targeta10 €GratisGratisGratis
Comissió per pagar amb qualsevol moneda0%0%0%0%
Comissió retirar efectiu zona EuroGratis 3 cops/mes. Després 2 €.Gratis 5 cops/mes. Després 2 €.Gratis 5 cops/mes. Després 2 €.Gratis 8 cops/mes. Després 2 €.
Comissió retirar efectiu altres monedes1,7%1,7%GratisGratis
PermanènciaNo12 mesos12 mesos12 mesos
Assegurança de viatgesNoNoSí (cobertura retràs vols, pèrdua equipatge, assegurança mèdica i de responsabilitat civil)Sí (cobertura retràs vols, pèrdua equipatge, assegurança mèdica i de responsabilitat civil)
Assegurança en les compresNoNoNo
Atenció al clientXat a través de l'appXat a través de l'app i atenció telefònicaXat a través de l'app i atenció telefònicaXat a través de l'app i atenció telefònica
SeguretatAutentificació en 2 Passos i tecnologia 3D SecureAutentificació en 2 Passos i tecnologia 3D SecureAutentificació en 2 Passos i tecnologia 3D SecureAutentificació en 2 Passos i tecnologia 3D Secure

Utilitzar la targeta N26 per viatjar: per què ho recomano?

Ja fa més de cinc anys que la targeta N26 s’ha convertit en un imprescindible per mi quan faig un viatge a l’estranger.

Abans de conèixer aquesta targeta, aquestes eren les opcions que feia servir quan viatjava a l’estranger:

– Comprar la divisa local (efectiu) des de casa, abans de començar el viatge. La comissió en aquests casos acostuma a ser superior al 10%.

– Comprar la divisa local (efectiu) a un banc o casa de canvi al destí. Normalment, a l’aeroport la comissió és més alta (ronda el 10%) i a les cases de canvi de les ciutats principals la comissió varia entre un 5% i un 8%.

– Pagar les despeses amb la targeta del meu banc tradicional. En el meu cas la comissió és del 4%, però en general varia del 3,5% al 4,5%.

Des que faig servir la targeta N26 per viatjar he estalviat molt amb aquestes despeses. Principalment perquè quan puc fer els pagaments amb targeta la comissió és del 0%. En els casos en què em veig obligat a tenir diners en efectiu, els puc treure fàcilment des de qualsevol caixer pagant una comissió de l’1,7%. Això també té el gran avantatge de no haver de portar grans quantitats de diners en efectiu a sobre.

logo de la targeta n26 i el seu color caracterític i un exemple de la targeta virtual que es pot obtenir fàcilment i així tenir la N26 per viatjar gratuitament

Avantatges de fer servir la targeta N26 per viatjar

Resumidament, els punts a favor d’aquesta targeta són:

✔️ La creació i manteniment del compte corrent N26 és gratuït.

✔️ El compte corrent N26 té IBAN espanyol

✔️ Pots treure diners des de qualsevol caixer de la zona euro sense pagar comissions, fins a 3 vegades al mes. Després la comissió és de 2 € per retirada.

✔️ La targeta N26 Standard permet fer pagaments en qualsevol moneda sense comissions, aplicant el tipus de canvi real de Mastercard.

✔️ Permet fer transferències gratuïtes a qualsevol banc.

✔️ El funcionament de l’app és molt simple i intuïtiu. A més, rebràs notificacions immediates després de fer qualsevol transacció amb la targeta.

✔️ La targeta té la tecnologia 3D Secure, una capa de seguretat extra en fer pagaments online.

✔️ Si obtens la targeta N26 a través d’aquest enllaç, obtindràs 10 € de regal.

Targeta N26 per viatjar a l’estranger: inconvenients

Resumidament, els inconvenients de la N26 per pagar a l’estranger són:

❌ Té una comissió de l’1,7% de l’import retirat en efectiu des de caixers de fora de la zona euro.

❌ Actualment, l’enviament de la targeta física té un cost de 10 €.

Cal dir que encara que la comissió de l’1,7% pugui semblar alta, és de les més baixes del mercat. En l’actualitat, només té millors condicions la targeta Revolut, que permet treure fins a 200 € mensuals amb una comissió del 0%. Ara bé, un cop superat aquest import la comissió passa a ser del 2%. Així que realment, i tal com recomano al meu post sobre les millors targetes per viatjar, el millor és tenir les dues targetes.

Donar-se d’alta amb la targeta N26 pas a pas

Donar-se d’alta i obtenir la targeta N26 és molt senzill. Es pot fer fàcilment des de casa i a través del mòbil. Només cal seguir aquests passos:

  1. Obre un compte N26 a través d’aquest enllaç (és important que ho facis des d’aquest enllaç per rebre els 10 € de regal 😊)
  2. Introdueix les teves dades personals.
  3. Verifica la teva identitat amb una videotrucada o pujant fotografies dels teus documents personals.
  4. Escull quin tipus de compte vols obrir (l’opció gratuïta és la N26 Standard).
  5. Afegeix saldo al teu compte d’N26. Recorda que la N26 no és una targeta de prepagament, sinó que és un compte corrent bancari. Per tenir saldo hi ha dues opcions: fer una transferència bancària a l’IBAN del teu compte N26; o fer un ingrés al teu compte N26 a través d’un pagament amb la targeta del teu banc habitual.
  6. Sol·licita la teva targeta N26 Mastercard. Si només vols la targeta virtual, no hauràs de pagar res. Per l’enviament de la targeta física cal pagar 10 euros. En cas de sol·licitar la targeta física, un cop la rebis a casa l’hauràs d’activar a un caixer automàtic a Espanya. És important fer aquest pas abans del viatge.
  7. Gasta els primers 10 € i rebràs 10 € de regal.

exemple de la targeta N26 per viatjar amb el disseny físic del pla estàndard i gratis

💳 SOL·LICITA AQUÍ LA TEVA TARGETA N26 AMB 10 € REGAL

És segura la targeta N26 per viatjar?

La targeta N26 és una gran opció per viatjar i és completament segura. De fet, hi ha diversos factors que fan que sigui més segura que les targetes dels bancs tradicionals:

– Només pots accedir a l’app des d’un dispositiu vinculat i que, a més, és independent de la targeta SIM. Per tant, sempre rebràs notificacions a l’instant quan hi hagi qualsevol activitat amb la targeta. D’aquesta manera podràs detectar si hi ha alguna activitat sospitosa.

– Davant de qualsevol robatori o pèrdua de la targeta, es pot bloquejar fàcilment des de l’app.

– Pels pagaments online disposa de la tecnologia 3DS Mastercard SecureCode, que és una capa de seguretat addicional pensada per evitar fraus online.

Targeta N26: atenció al client

Encara que la targeta N26 sigui d’un banc online, l’atenció al client és bona i força eficient.

Des de l’app es pot contactar amb un xat, per tal de respondre consultes urgents. També es pot contactar amb el banc per correu electrònic i en el cas de tenir contractades les targetes Smart, You o Metal hi ha disponible un telèfon de contacte.

Jo només he hagut de contactar amb atenció al client en una ocasió, quan a l’Illa Maurici vaig rebre un càrrec per duplicat. Després de contactar amb ells via l’app em van tornar els diners al cap de 7 dies.

Targeta N26 per viatjar: opinió i la meva experiència

Des de fa temps faig servir la N26 Estàndard per pagar a l’estranger. S’ha convertit en una de les meves targetes habituals per la seva fiabilitat i perquè tenen un 0% de comissions al pagar amb moneda estrangera.

Sempre abans d’un viatge calculo aproximadament els diners que crec que em gastaré i em faig una transferència d’un import una mica més elevat al meu compte corrent de la N26. En cas de fer un viatge llarg, programo diverses transferències per tal que es facin automàticament durant la ruta.

A l’hora de treure diners en efectiu dels caixers, si em trobo a algun país de la Unió Europea també faig servir la N26, ja que té tres retirades gratuïtes mensuals. A fora de la Unió Europea utilitzo la Revolut pels primers 200 euros i després la N26.

Fins ara mai he tingut cap problema fent servir la N26 per viatjar. Només vaig tenir algun inconvenient durant el viatge a Madagascar perquè a alguns caixers i comerços només acceptaven targetes VISA i les Mastercard no funcionaven. En aquest cas, em va servir tenir la targeta Vivid (encara que les seves condicions ja no són tan bones). Pots llegir més informació sobre això al post de les millors targetes per viatjar.

Deixa un comentari

Responsable de les dades: Arnau Duran Gonzàlez. Finalitat de les dades: respondre al teu comentari. Legitimació: el teu consentiment exprés. Destinataris: el servidor on està allotjada la pàgina web (raiolanetworks.es). Drets: en qualsevol moment limitar, recuperar i esborrar informació, així com accedir a totes les teves dades de les que disposem.