Actualment esteu veient Vídeo del viatge a Panamà

El viatge a Panamà va estar ple de moments fugaços. D’ocells colorits volant abans que els poguéssim fotografiar; de micos movent-se frenèticament entre les branques i desapareixent en un tres i no res; o de balenes geperudes saltant abans de submergir-se en la immensitat de l’oceà.

Però també va ser un viatge on vam poder apreciar amb calma la màgia de la naturalesa. Caminant per la selva escoltant les melodies dels ocells; observant amb fascinació la parsimònia dels peresosos; deixant-nos hipnotitzar pel moviment de la boira entre la frondosa vegetació de la selva; o nedant amb tortugues.

Aquestes són les emocions que em continua transmetent el vídeo del viatge a Panamà. Un petit recorregut entre els paisatges i la biodiversitat que vam poder conèixer. D’entorns tan al·lucinants com el Parc Nacional Soberanía, el Valle de Antón, el Parc Nacional Coiba o la Reserva de Mount Totumas.

Panamà és un destí molt especial. T’animes a descobrir-lo?

Deixa un comentari

Responsable de les dades: Arnau Duran Gonzàlez. Finalitat de les dades: respondre al teu comentari. Legitimació: el teu consentiment exprés. Destinataris: el servidor on està allotjada la pàgina web (raiolanetworks.es). Drets: en qualsevol moment limitar, recuperar i esborrar informació, així com accedir a totes les teves dades de les que disposem.