• Categoria de l'entrada:Europa / Polònia
 • Temps de lectura:3 min de lectura
 • Autor de l'entrada:
 • Última modificació de l'entrada:setembre 19, 2023
Actualment esteu veient Vídeo del viatge a Polònia

Poca cosa podíem gravar mentre ens movíem en la penombra entre els camins del Parc Nacional Bialowieza a la cerca dels mamífers més representatius del parc. O mentre inspeccionàvem l’horitzó en busca d’alguna silueta d’ant entre els aiguamolls del Parc Nacional Biebrza. Però no podíem marxar de Polònia sense el nostre vídeo del viatge.  Així que no vam deixar de gravar mentre ens submergíem pels densos boscos de Polònia, amb alguns dels arbres més grans del continent; o mentre teníem la sort de gaudir d’algun instant fugaç contemplant els últims exemplars de bisó europeu o alguna guineu mentre caçava.

 

 

Els vídeos dels viatges són l’excusa perfecte per recordar les nostres rutes. I el vídeo del viatge a Polònia és un clar reflex dels nostres dies voltant per terres poloneses. Molta tranquil·litat, banys de bosc, llacs infinits i, sortosament, l’observació d’una gran quantitat de fauna salvatge.

Ens acompanyes a voltar per Polònia? 😉

Organitza el teu viatge a Polònia

✈️ Les millors ofertes de vols a Polònia aquí

🏨 Els millors preus d’allotjaments a Polònia aquí

🚗 Les millors ofertes de cotxes de lloguer a Polònia aquí

🚑 Contracta la teva assegurança de viatge amb un 5 % de descompte aquí

💳 La millor targeta per pagar i treure diners a l’estranger sense comissions aquí

💵 La millor manera de fer transferències a l’estranger aquí

Comentaris

 1. rondaller

  Un video preciós i un viatge penso que molt més memorable que el que vam fer nosaltres recentment.

  1. Viatjar és Descobrir

   Moltes gràcies pel comentari!!! 😃😃 Polònia està ple de pobles, ciutats i boscos preciosos, així que segur que el vostre viatge també va ser memorable.
   Salut i bons viatges!

Deixa un comentari

Responsable de les dades: Arnau Duran Gonzàlez. Finalitat de les dades: respondre al teu comentari. Legitimació: el teu consentiment exprés. Destinataris: el servidor on està allotjada la pàgina web (raiolanetworks.es). Drets: en qualsevol moment limitar, recuperar i esborrar informació, així com accedir a totes les teves dades de les que disposem.