Vídeo del viatge a Polònia

Poca cosa podíem gravar mentre ens movíem en la penombra entre els camins del Parc Nacional Bialowieza a la cerca dels mamífers més representatius del parc. O mentre inspeccionàvem l’horitzó en busca d’alguna silueta d’ant entre els aiguamolls del Parc Nacional Biebrza. Però no podíem marxar de Polònia sense el nostre vídeo del viatge.  Així que no vam deixar de gravar mentre ens submergíem pels densos boscos de Polònia, amb alguns dels arbres més grans del continent; o mentre teníem la sort de gaudir d’algun instant fugaç contemplant els últims exemplars de bisó europeu o alguna guineu mentre caçava.

Els vídeos dels viatges són l’excusa perfecte per recordar les nostres rutes. I el vídeo del viatge a Polònia és un clar reflex dels nostres dies voltant per terres poloneses. Molta tranquil·litat, banys de bosc, llacs infinits i, sortosament, l’observació d’una gran quantitat de fauna salvatge.

Ens acompanyes a voltar per Polònia? 😉

2 thoughts on “Vídeo del viatge a Polònia

    1. Moltes gràcies pel comentari!!! 😃😃 Polònia està ple de pobles, ciutats i boscos preciosos, així que segur que el vostre viatge també va ser memorable.
      Salut i bons viatges!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s