Setmana 12

Records fotogràfics de l'última setmana al Kruger

Aparentment, aqueta setmana va ser com les tres anteriors. Em vaig passar els dies conduint, de sol a sol, per les pistes del Parc Nacional Kruger. Buscant animals i fotografiant-los. Però quan els protagonistes són els animals salvatges, cada dia és diferent.

Durant l’última setmana al parc vaig continuar vivint i fotografiant instants irrepetibles. I encara que em va faltar poder-me acomiadar d’algunes de les meves espècies preferides amb algun encontre memorable, vaig aprofitar i assaborir molt els últims dies allà.

Aquest és el resum fotogràfic d’una setmana en què m’he mogut pels càmpings de Skukuza, Satara, Balule i Lower Sabie:

lleo-kruger-satara-final
s12-quinuituq-zebra
s12-quinuituq
ultima-setmana-kruger-s12
lleona-posta-sol-balule

Aquest post forma part del resum setmanal del meu llarg viatge, un viatge que he anomenat Quinuituq.