Setmana 3

Imatges del Masai Mara, el Llac Naivasha i el Llac Nakuru

Abans de començar aquest llarg viatge, quan em vaig plantejar fer un post setmanal per anar plasmant les meves vivències i pensaments, tenia clar que aquest resum l’havia de portar el dia. Que no tenia sentit publicar un resum setmanal de períodes antics.

Però m’ha passat el que sospitava. Em falta temps.

I el principal culpable de no haver tingut temps durant la tercera setmana del viatge ha sigut el Masai Mara. Ha sigut tan brutal, que no he pogut deixar de fer fotos. Cada dia havia de revisar milers de fotos, i això m’ha ocupat cada vespre.

Accepto que tinc un problema a l’hora de fer fotos. Però quan una escena em meravella, començo a prémer l’obturador sense control. Com si d’aquesta manera pogués aturar el temps. O com si això em permetés poder reviure aquell instant amb la mateixa plenitud.

Fer fotos em fa viure molt més intensament el viatge. Sobretot tot allò que està relacionat amb la naturalesa i la vida salvatge.

Així que el resum d’aquesta tercera setmana, en què m’he mogut pel Llac Naivasha, el Masai Mara i el Llac Nakuru, serà una galeria de fotos.

Fotos que espero que sempre em transportin a la màgia de Kenya.

Aquest post forma part del resum setmanal del meu llarg viatge, un viatge que he anomenat Quinuituq).